NÁBYTEK Z NAŠÍ DÍLNY

PANÍ KNIHOVNA

Tahle knihovna je jistojistě dominantou celého pokoje. Je usazena přes celou stěnu s důrazem na minimální spáry po obvodu. 

Vyrobena je z laminodesky v petrolejovém odstínu. Stůl vystupující z knihovny je z dubové spárovky. Ošetřen je olejem OSMO.

Poličky jsou výškově nastavitelné. Vejdou se do nich jak malé i klasické knihy, tak šanony s dokumenty. Otevírání horních skříněk je řešeno zespoda. Tento prostor je sice vysoko, ale je to ideální místo na uložení sezónních dekorací, jako jsou vánoční ozdoby nebo velikonoční zajíčci.

Tím, že je knihovna v ložnici, jsou spodní police uzavřené a ve vzniklých komodách lze schovat ložní prádlo a další nezbytnosti.

 

Koupelnová vestavná skříň je takovým malým snem každé ženy :-)

Pořádek a čisto v koupelně jsou prioritou nejednoho z nás. Díky této skříni se vyřešilo vše, co bylo potřeba.

  • skládací plocha na usušené prádlo
  • koš na špinavé prádlo
  • úložný prostor na čistící prostředky
  • uložení ručníků
  • přihrádka na náhradní kosmetiku

 

MASIVNÍ DESKA POD UMYVADLO

Praktická dvojdeska s úložným prostorem. Zadání bylo jasné - levitující deska z dubu a kovu v černé barvě. 

Povrch dřeva je uzavřen oleji OSMO. Díky tomu zvládne všude nacákanou vodu od malých dětí, otisky prstů se zubní pastou nebo odložené mýdlo.

Deska se snadnou udržuje a vypadá skvěle.

 

 

OBÝVACÍ NÁBYTEK V MINIMALISTICKÉM STYLU

Barva dubového dřeva si s bílou moc hezky rozumí. Tato kombinace se hodí téměř do každého interiéru, je moderní a jen tak se neokouká. 

Televizní stolek, police a skříň se nachází v bytě mladé rodiny, kde jsme řešili úložný prostor. 

Ve skříňce TV stolku jsou šuplíky na elektroniku a přihrádka na PlayStaition. Vše je krásně schované, ale přitom vždy po ruce.

Skříň slouží jako úklidová komora, která v bytě chybí a do koupelny se nevejde. Je zde ukryta sušička, čistící prostředky, vyasavač a spousta dalších potřebných věcí. Vše je doplněno dubovými policemi, které se opakují i na vedlejší stěně. Interiér tak působí jednotným dojmem.