O nás

Ahoj! 

Jmenujeme se Veronika a Ondřej a před pár lety jsme se přestěhovali z Plzně do malinkaté vesničky Řesanice, abychom zde mohli uskutečnit náš sen, založit LETOKRUHY - truhlárnu se smyslem pro detail.

Zatímco Ondřej je praktik a technik, Veronika je přes design a inovace.
I proto velký nábytek, jako jsou stoly, skříně a dveře, vyrábí Ondra, zatímco s prkénky, podnosy a hodinami si hraje Verča. 

Naším cílem je, aby si každý, kdo má rád design, mohl zútulnit svůj domov originálním nábytkem či doplňkem, který je na světě vždy jen jeden.

Hledáte-li designové a jedinečné kousky ze dřeva a epoxidu, pak jsou pro vás LETOKRUHY tou pravou volbou💚.

Máme rádi výzvy a baví nás vyrábět nábytek na míru. I proto jsme často vyhledáváni zákazníky, kterým bylo jinde řečeno, že jejich přání zkrátka zrealizovat nejde.
Slovo "nejde" u nás neexistuje a vždy děláme maximum proto, aby Váš nový nábytek splnil vaše očekávání, skvěle zapadl do stávajícího interiéru a dobře sloužil celá léta.

Když jsme se rozhodli, že založíme LETORKUHY, měli jsme jasně stanovená jednoduchá pravidla, kterých se držíme stůj co stůj

Kvalita produktů, klientský servis a bezpečí zákazníka jsou pro nás na prvním místě.
Vyrábíme produkty originální a proto nekopírujeme výrobky jiných tvůrců.
Chceme, aby si designové kousky mohli dovolit i normální lidé, proto naše produkty nepředražujeme.

Epoxidová pryskyřice

Záleží nám na původu, kvalitě a udržitelnosti. Proto používáme epoxid od českého výrobce. Ten má navíc certifikaci pro styk s potravinami, což je nezbytné především pro prkénka a stoly. 

Dřevo

Pro výrobu našich produktů používáme dřevo především ze Šumavy, od lokálního zpracovatele. Drobné produkty, jako jsou prkénka, hodiny či podtácky, vyrábíme převážně z odřezků, které nám vznikají při výrobě stolů a jiného velkého nábytku. Zužitkujeme tak každý kousek, který nám projde rukama. Minimalizujeme tak množství odpadu a šetříme přírodu.

Povrchová úprava

Naše výrobky ošetřujeme jen těmi nejlepšími přírodními oleji. Jsme otevřeni i jiným způsobům ošetření, ale oleje jsou u nás na prvním místě.

Prkénka ošetřujeme přírodními oleji určenými přímo na krájecí prkénka, které mají potřebné certifikace pro styk s potravinami.
Nábytek od nás získává ošetření oleji zejména od značky OSMO, což je jedna z nejlepších značek olejů, které u nás můžeme získat.